Vânzare echipamente IT&C

Cu o experiență vastă în industria IT&C, ne angajăm să vă oferim soluții optime pentru dumneavoastră, contribuind astfel la optimizarea afacerii dvs. și la asigurarea succesului într-o lume digitală în continuă evoluție.

Suntem specializați în comercializarea unui spectru larg de soluții IT&C, incluzând sisteme desktop, sisteme laptop, mini-notebook-uri, echipamente și accesorii multimedia, echipamente foto/video, echipamente electronice, echipamente periferice, echipamente pentru birotică (imprimante, copiatoare), echipamente de rețelistică, software, echipamente de stocare date, sisteme video-conferinta, ș.a.m.d.

echipamente it
firma it

Gama largă de echipamente IT&C

La Stas Computer, înțelegem că fiecare afacere are nevoi unice în ceea ce privește produsele IT&C. De aceea, am alcătuit o gamă variată de produse care să acopere o mare parte din cerințele dvs. tehnologice.

Tipuri de echipamente IT&C 

Sisteme desktop și laptop

Oferim sisteme desktop puternice și laptopuri, proiectate pentru a răspunde celor mai exigente cerințe de performanță și mobilitate. Indiferent dacă aveți nevoie de echipamente pentru birou, design grafic, programare sau alte activități, avem soluția potrivită pentru dvs.

Echipamente multimedia

Pasionații de multimedia vor aprecia gama noastră de echipamente și accesorii care le permit să creeze și să se bucure de conținut audio și video de înaltă calitate.

Echipamente de data backup

Echipamentele de backup reprezintă o componentă esențială în asigurarea securității și redundanței datelor importante. Aceste echipamente sunt concepute să copieze și să stocheze informațiile critice de pe dispozitivele principale, precum servere, computere sau dispozitive mobile, pentru a preveni pierderea datelor în cazul unor situații neprevăzute, cum ar fi defectarea hardware-ului, atacurile cibernetice sau erorile umane.

Echipamente audio/foto/video

Pentru profesioniștii din domeniul fotografiei și al filmării, oferim echipamente avansate, cum ar fi camere foto DSLR, camere video profesionale și accesorii complementare.

Echipamente periferice

Pentru a vă completa experiența de utilizare, oferim periferice de calitate, inclusiv tastaturi, mouse-uri, camere web și multe altele.

Echipamente pentru birotică – imprimante/copiatoare/consumabile

Pentru a asigura o gestionare eficientă a documentelor, furnizăm imprimante și copiatoare de înaltă calitate, si accesorii.

Echipamente de rețelistică

Pentru a menține o conexiune stabilă și sigură în rețea, oferim echipamente de rețelistică, cum ar fi switch-uri, routere , rack-uri , cabluri de retea si multe altele.

Software

În colaborare cu producători de renume, punem la dispoziție o gamă variată de software, inclusiv programe antivirus, sisteme de operare OEM și aplicatiii de securitate.

Echipamente de comunicații

În era comunicării digitale, asigurăm accesul la telefoane fixe, telefoane VoIP și alte dispozitive pentru comunicare eficientă în mediul de afaceri.

Întreaga gamă de produse IT&C o găsiți pe site-ul nostru stasonline.ro.

echipamente it
servicii it

Avantajele de a cumpăra de la Stas Computer

Produse de înaltă calitate

Ne concentrăm asupra calității și fiabilității produselor noastre, asigurându-ne că dvs. veți beneficia de soluții IT&C performante și durabile.

Expertiză în domeniul IT&C

Echipa noastră de experți tehnici are cunoștințe vaste în domeniul IT&C și vă poate oferi consultanță pentru a vă ajuta să alegeți echipamentele potrivite nevoilor dvs. specifice.

Gama completă de produse

Vă punem la dispoziție o gamă completă de produse IT&C, acoperind toate nevoile dvs. Tehnologice.

Prețuri competitive

Ne străduim să oferim cele mai bune prețuri pentru produsele noastre, fără a face compromisuri în privința calității. Astfel, puteți beneficia de echipamente performante la un raport calitate-preț avantajos.

Asistență tehnică și service

Înțelegem că întreținerea și asistența tehnică sunt esențiale pentru buna funcționare a echipamentelor. Prin urmare, vă oferim suport tehnic și servicii de mentenanță pentru a vă asigura că toate echipamentele dumneavoastră funcționează în mod optim.

Soluții IT personalizate

Înțelegem că fiecare client are cerințe specifice, așadar vă oferim soluții personalizate, adaptate cerințelor dvs. specifice.

Optimizați afacerea dvs. cu echipamente IT&C de la Stas Computer

Alegerea echipamentelor potrivite pentru afacerea dvs. poate face diferența între succesul și eșecul în lumea competitivă a afacerilor de astăzi. Prin colaborarea cu Stas Computer, puteți optimiza afacerea dvs. în mai multe moduri:

  1. Performanță îmbunătățită

Echipamentele IT&C de înaltă calitate vă oferă performanțe superioare, asigurându-vă că angajații dvs. lucrează cu eficiență maximă.

  1. Mobilitate și flexibilitate

Laptop-urile și dispozitivele mobile vă permit să lucrați de oriunde, indiferent de locație. Accesul la date și aplicații în timp real facilitează comunicarea și luarea deciziilor rapide.

  1. Conectivitate și comunicare

Echipamentele de comunicații și rețelistică vă permit să fiți conectați în permanență cu clienții, partenerii de afaceri și colegii dvs. Soluțiile avansate de comunicații facilitează colaborarea și transferul rapid de informații.

  1. Securitate sporită

Oferim soluții de securitate IT, inclusiv software și echipamente de rețelistică, pentru a proteja datele dvs. și infrastructura de amenințările cibernetice.

  1. Inovație și competitivitate

Tehnologia în continuă evoluție vă permite să rămâneți competitiv pe piață. Adoptarea celor mai recente produse și soluții IT&C vă ajută să vă diferențiați și să inovați în domeniul dvs. de activitate.

asistenta it
it infrastructure companies

La Stas Computer, suntem dedicați să vă oferim soluții tehnologice avansate, care să vă ajute să vă optimizați afacerea și să vă atingeți obiectivele propuse.

Cu o gamă variată de sisteme IT&C, de la sisteme desktop și laptopuri, la software și echipamente multimedia, suntem pregătiți să vă asistăm în găsirea celor mai potrivite soluții pentru nevoile dumneavoastră

Alegeți Stas Computer ca partener pentru produsele IT&C și veți beneficia de produse de calitate superioară, soluții personalizate și prețuri competitive. Îmbunătățiți eficiența, securitatea și comunicarea afacerii dvs. cu tehnologia avansată de la Stas Computer!

Servicii IT complete

Solutii, indiferent de business.

Certificată ISO 9001, ISO 14001 pentru zona de management, dar și ISO 27001 pentru zona de securitate a informațiilor cu audit din partea TÜV AUSTRIA

ISO