Data backup și disaster recovery

Servicii complete de Data backup și disaster recovery, pentru toate tipurile de afaceri

În lumea digitală de astăzi, datele reprezintă un activ valoros pentru orice afacere sau organizație. Protejarea acestor date împotriva pierderii accidentale sau a unor incidente neașteptate este esențială pentru continuitatea afacerii dumneavoastră. 

La Stas Computer, suntem specializați în furnizarea celor mai bune soluții de stocare date (data backup) și recuperare a datelor, asigurându-ne că informațiile dumneavoastră sunt în siguranță și pot fi recuperate în caz de nevoie.

data backup
recuperare date

Ce înseamnă data backup și disaster recovery?

Data Backup este procesul de creare a unei copii de rezervă a datelor dumneavoastră pentru a le proteja în cazul pierderii sau coruperii lor. Această copie de rezervă este stocată într-un mediu sigur, cum ar fi servere redundante sau dispozitive de stocare externe, pentru a asigura recuperarea rapidă și ușoară în cazul unui incident neașteptat.

Disaster Recovery reprezintă setul de măsuri și proceduri adoptate pentru a restabili sistemul de date și funcționalitatea afacerii după producerea unui dezastru sau incident major, cum ar fi defectarea hardware-ului, atacuri cibernetice sau dezastre naturale. Acest proces de recuperare are scopul de a minimiza timpul de întrerupere și de a reveni rapid la activitatea normală.

De ce este importantă o soluție de backup și disaster recovery?

Într-o lume digitală în continuă schimbare, amenințările cibernetice, defecțiunile hardware, erorile umane sau evenimentele naturale pot pune în pericol datele și informațiile dumneavoastră valoroase.

O soluție eficientă de backup și stocare a datelor vă protejează împotriva pierderii ireparabile a informațiilor, asigurându-vă că puteți recupera datele într-o stare funcțională în cel mai scurt timp posibil. Un backup corespunzător vă permite să reveniți rapid la activitățile de business și să minimizați timpul de nefuncționare.

Protecția împotriva pierderii de date

Datele sunt inestimabile pentru orice afacere. O soluție de backup și disaster recovery asigură că aceste informații sunt protejate în orice moment, reducând riscul de pierdere irrevocabilă.

Reducerea downtime-ului

Incidentele neașteptate pot provoca întreruperi semnificative în activitatea unei afaceri, afectând productivitatea și pierzând oportunități de afaceri. Cu o soluție de backup și disaster recovery, timpul de întrerupere poate fi minimizat, permițându-vă să reveniți rapid la normalitate.

Continuitatea afacerii

Incidentele tehnice, atacurile cibernetice sau dezastrele naturale pot afecta infrastructura IT a afacerii dumneavoastră. Prin utilizarea soluțiilor de backup și recuperare, veți putea restaura rapid și ușor datele și operațiunile, asigurând astfel continuitatea afacerii.

Recuperare la starea anterioară incidentului

Soluțiile de backup de calitate vă permit să reveniți la o stare anterioară a datelor, înainte de apariția problemei. Astfel, puteți elimina datele corupte sau infectate cu malware.

Siguranță împotriva atacurilor cibernetice

Backup-ul regulat al datelor asigură că puteți reveni la o versiune sigură și intactă a informațiilor dumneavoastră, în cazul unui atac cibernetic sau ransomware.

Îndeplinirea cerințelor legale

În multe domenii de activitate, există cerințe legale stricte cu privire la păstrarea și protejarea datelor. O soluție de backup adecvată vă permite să îndepliniți aceste cerințe și să evitați eventualele sancțiuni.

Recuperare date HDD

Soluții de recuperare a datelor oferite de Stas Computer

Echipa noastră de experți în recuperarea datelor are abilitățile și cunoștințele necesare pentru a recupera informațiile de pe diverse tipuri de dispozitive de stocare, inclusiv:

  • Recuperare date HDD

Hard disk-urile sunt dispozitivele de stocare cele mai des întâlnite, iar echipa noastră este pregătită să vă ajute în recuperarea datelor pierdute sau corupte de pe acestea.

  • Recuperare date SSD

Solid State Drives (SSD) sunt dispozitive de stocare moderne și rapide, dar pot fi, de asemenea, afectate de defecțiuni. Cu experiența și echipamentele noastre avansate, suntem capabili să recuperăm date de pe SSD-uri, indiferent de marca sau modelul acestora.

  • Recuperare date RAID

Dacă aveți un sistem RAID și întâmpinați probleme de corupție a datelor, putem efectua recuperarea acestora și reconstrucția sistemului RAID.

  • Recuperare date de pe dispozitive externe

Indiferent dacă aveți un hard disk extern, un stick USB sau un card de memorie, suntem pregătiți să vă ajutăm să recuperați datele de pe aceste dispozitive.

Importanța colaborării cu o firma de recuperare date hard

Atunci când vine vorba de recuperarea datelor, este esențial să colaborați cu o firmă specializată și de încredere. În astfel de situații critice, o echipă de profesioniști cu expertiză în recuperarea de date poate face diferența dintre recuperarea cu succes a datelor și pierderea lor definitivă.

De ce să alegeți Stas Computer pentru serviciile de backup și recuperare a datelor?

Experiența și competența

Echipa noastră de experți are o vastă experiență în recuperarea datelor și în furnizarea de soluții de backup avansate.

Utilizarea tehnologiei avansate

Folosim tehnologii și echipamente de ultimă generație pentru a asigura o recuperare eficientă și rapidă a datelor.

Confidențialitate și securitate

La Stas Computer, punem securitatea și confidențialitatea datelor clienților noștri pe primul loc. Toate informațiile și datele pe care le primim pentru serviciile de backup sau recuperare sunt tratate cu cea mai mare grijă și sunt protejate prin măsuri avansate de securitate.

Răspuns rapid 

În cazul unui incident de pierdere a datelor, vă putem oferi un răspuns rapid și o evaluare a situației în cel mai scurt timp posibil.

Soluții Personalizate

Înțelegem că fiecare situație este unică, așa că ne adaptăm serviciile pentru a satisface nevoile specifice ale afacerii dumneavoastră.

Recuperare date HDD Timișoara

Suntem prezenți în Timișoara pentru a vă oferi servicii rapide și eficiente de recuperare a datelor. Avem o echipă experimentată și dotată cu echipamente de ultimă generație, pregătită să vă ajute în orice situație.

firma de recuperare date hard

Ca o companie specializată în recuperarea datelor, avem o abordare orientată spre calitate, securitate și confidențialitate. Fiecare caz de recuperare este tratat cu cea mai mare atenție, iar echipa noastră utilizează tehnologii de ultimă oră pentru a asigura că datele dumneavoastră sunt recuperate cu succes.

În plus, serviciile noastre de recuperare a datelor sunt disponibile nu numai pentru clienții din Timișoara, ci și pentru întreaga țară. Indiferent de locația dumneavoastră, suntem gata să vă oferim soluții rapide și eficiente pentru recuperarea datelor.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de backup și recuperare a datelor și pentru a începe să construim împreună o soluție personalizată pentru protejarea și gestionarea datelor dumneavoastră!

Servicii IT complete

Solutii, indiferent de business.

Certificată ISO 9001, ISO 14001 pentru zona de management, dar și ISO 27001 pentru zona de securitate a informațiilor cu audit din partea TÜV AUSTRIA

ISO