Helpdesk / Suport IT

Servicii complete de Suport IT / Helpdesk, pentru toate tipurile de afaceri

În epoca actuală, unde tehnologia este omniprezentă, un serviciu de helpdesk/ suport IT de calitate devine esențial.

La Stas Computer, ne dedicăm asigurării unei asistențe tehnice fără egal, oferindu-vă soluții rapide și eficiente pentru toate problemele IT.

Echipa noastră de specialiști este pregătită să răspundă oricăror provocări, garantând că sistemele dumneavoastră funcționează corespunzător și sunt protejate.

suport it
suport desk

Ce oferă suportul nostru IT?

Diagnoză și rezolvare rapidă

La apariția oricăror probleme tehnice, echipa noastră va interveni pentru a diagnostica și a rezolva problema în cel mai scurt timp posibil, fie că este vorba de helpdesk onsite sau helpdesk remote.

Actualizări și optimizări

Pentru ca sistemele dumneavoastră să funcționeze la capacitate optimă, este esențial să fie actualizate constant. Ne ocupăm de acest aspect, asigurându-vă că software-ul și echipamentele sunt la zi.

Protecție și securitate

În fața amenințărilor cibernetice, protejăm integritatea și confidențialitatea datelor dumneavoastră, oferind soluții robuste și consultanță în materie de securitate.

Avantajele Helpdesk cu Stas Computer:

Respectarea riguroasă a acordurilor de serviciu (SLA):

Fiecare solicitare este tratată cu seriozitate și angajamentul față de standardele stabilite în SLA, asigurându-vă că așteptările dvs. sunt îndeplinite sau chiar depășite.

Asistență continuă și servicii de intervenție rapide:

Având acces la asistență online, puteți conta pe o echipă dedicată care să vă ajute cu orice problemă. De la restaurarea rapidă a serviciilor în caz de urgență până la documentația tehnică, aveți toate resursele la dispoziție.

Centru de contact centralizat:

Eliminați confuzia și economisiți timp cu un punct unic de contact pentru toate cererile și problemele dvs. IT.

Comunicare dinamică în timp real:

Dialogați direct cu specialiștii noștri și primiți feedback și soluții imediate, fără întârzieri inutile.

Helpdesk de înaltă calitate

Beneficiați de suport IT de înaltă calitate, oferit de către o echipă de profesioniști cu pregătire extensivă și calificări de vârf în domeniu. 

Adaptare personalizată la cerințele dvs.:

Sistemul nostru de helpdesk este construit pentru a se potrivi perfect cu nevoile unice ale afacerii dvs., oferind flexibilitate și capacitatea de a se adapta la schimbările sau cerințele specifice ale clienților.

Economie de costuri

Prin identificarea și soluționarea problemelor în faze incipiente, evităm costurile asociate cu defecțiuni majore sau pierderi de date.

Cu helpdesk de la StasComputer nu doar rezolvați problemele IT, ci și optimizați procesele, îmbunătățiți comunicarea și vă asigurați că operațiunile dvs. sunt mereu la cel mai înalt nivel de eficiență.

Tipuri de Suport IT/ Helpdesk oferite de Stas Computer

Suport IT OnDemand

Atunci când problemele IT apar neprevăzut, știm că aveți nevoie de soluții rapide. Suportul IT OnDemand vă oferă acces imediat la experții noștri, pregătiți să vă ajute în orice moment, fără a fi nevoie de un contract preexistent.

Helpdesk On-site

Pentru situații care necesită prezența fizică a unui tehnician, suportul IT onsite este răspunsul. Echipa noastră va veni direct la sediul dvs. pentru a rezolva orice problemă tehnică sau pentru a implementa soluții complexe, asigurându-vă că operațiunile dvs. continuă fără întrerupere.

HelpDesk Remote

Grație tehnologiei avansate, multe dintre problemele IT pot fi rezolvate la distanță. Oferim suport remote, permițând tehnicienilor noștri să acceseze echipamentele dvs. într-un mod securizat pentru a diagnostica și remedia rapid problemele, fără a fi nevoie de o vizită fizică.

În afară de serviciul de suport IT/ helpdesk, vă punem la dispoziție următoarele servicii IT:

Administrarea infrastructurii IT

  • ne ocupăm de gestionarea și monitorizarea tuturor sistemelor dvs. IT, cuprinzând elemente ca rețele, servere, baze de date și alte componente vitale.

Securitate cibernetică și protecție a datelor:

  • siguranța afacerii dvs. este esențială, motiv pentru care implementăm soluții de securitate de vârf, precum firewall-uri, software antivirus și metode avansate de protecție a datelor.

Backup și recuperare a datelor

  • ne angajăm să protejăm datele dvs., implementând soluții de backup solide și strategii de recuperare gândite pentru a face față oricăror situații neprevăzute.

Servicii de Cloud Computing

Dezvoltare și personalizare a software-ului

  • indiferent de nevoile dvs. specifice în materie de software, echipa noastră de dezvoltatori poate proiecta sau adapta soluții care să corespundă cerințelor dvs. precise.

Consultanță și strategii IT

  • profitați de expertiza și know-how-ul echipei Stas Computer pentru a vă orienta în lumea tehnologică, primind recomandări și sfaturi adaptate specificului afacerii dvs. și obiectivelor dvs. pe termen lung.

Cu Stas Computer, beneficiați nu doar de suport IT, ci și de un parteneriat strategic, gata să vă sprijine în fiecare etapă a călătoriei tehnologice.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre cum vă putem ajuta.

cloud computing

Servicii IT complete

Solutii, indiferent de business.

Certificată ISO 9001, ISO 14001 pentru zona de management, dar și ISO 27001 pentru zona de securitate a informațiilor cu audit din partea TÜV AUSTRIA

ISO