Externalizarea serviciilor IT

Servicii complete de  IT, pentru toate tipurile de afaceri

Suntem aici pentru a vă ajuta să creșteți eficiența și competitivitatea afacerii dvs. prin externalizarea serviciilor IT.

Cu o echipă de specialiști experimentați și o abordare orientată către soluții personalizate, suntem pregătiți să devenim partenerul dvs. de încredere în gestionarea și dezvoltarea infrastructurii IT.

outsourcing
externalizarea it

Beneficiile externalizării serviciilor IT:

Externalizarea serviciilor IT către Stas Computer aduce numeroase avantaje pentru afacerea dvs.:

 • Reducerea costurilor și eficiența bugetului: 

Externalizarea serviciilor IT vă permite să reduceți semnificativ costurile operaționale. În loc să investiți în achiziționarea și întreținerea infrastructurii IT interne costisitoare, puteți opta pentru un model de costuri flexibil și plătiți doar pentru serviciile de care aveți nevoie. Astfel, puteți aloca resursele bugetare în mod eficient și optimiza cheltuielile în funcție de cerințele dvs.

 • Acces la experiență și competență specializată: 

Stas Computer aduce o echipă de specialiști în IT cu experiență bogată și competență de înaltă calitate. Acești profesioniști sunt în permanență la curent cu cele mai recente tendințe și tehnologii din domeniul IT și vă pot oferi suport tehnic și consultanță IT de specialitate. Beneficiați de cunoștințele și expertiza lor pentru a obține rezultate superioare și inovație în gestionarea infrastructurii IT.

 • Concentrare pe competențele cheie: 

Externalizarea serviciilor IT vă eliberează de sarcinile administrative și operaționale legate de IT, permițându-vă să vă concentrați mai mult pe competențele cheie ale afacerii dvs. Acest lucru înseamnă că puteți direcționa resursele și eforturile către dezvoltarea produselor și serviciilor, îmbunătățirea relației cu clienții și dezvoltarea strategiilor de creștere a afacerii.

 • Flexibilitate și scalabilitate: 

Cu externalizarea serviciilor IT la Stas Computer, puteți obține o flexibilitate și scalabilitate crescute. Echipa noastră este pregătită să răspundă rapid la nevoile dvs. în funcție de creșterea sau schimbările în afacerea dvs. Dacă aveți nevoie de mai multe resurse IT în timpul unui proiect sau aveți nevoie de o soluție rapidă pentru o problemă tehnică, putem adapta serviciile noastre în funcție de cerințele dvs

 • Securitatea și protecția datelor: 

La Stas Computer, înțelegem importanța securității și protecției datelor pentru afacerea dvs. Implementăm măsuri de securitate robuste pentru a vă proteja informațiile sensibile și a vă asigura că sistemul dvs. IT este protejat împotriva amenințărilor cibernetice. Ne concentrăm asupra aspectelor de confidențialitate și respectăm reglementările și standardele de securitate relevante.

Tipuri de servicii IT ce pot fi externalizate:

Stas Computer vă oferă o gamă largă de servicii IT pe care le puteți externaliza:

 • Administrarea infrastructurii IT: Vă putem ajuta în gestionarea și monitorizarea sistemelor dvs. IT, inclusiv a rețelelor, serverelor, bazelor de date și a altor componente esențiale.
 • Suport tehnic și asistență pentru utilizatori: Echipa noastră de suport tehnic vă stă la dispoziție pentru a răspunde la întrebările și problemele utilizatorilor, oferind asistență rapidă și eficientă.
 • Securitate cibernetică și protecție a datelor: Ne asigurăm că afacerea dvs. este protejată împotriva amenințărilor cibernetice, implementând soluții de securitate avansate, cum ar fi firewall-uri, antivirus și soluții de protecție a datelor.
 • Backup și recuperare a datelor: Vă putem ajuta să păstrați datele dvs. în siguranță prin implementarea unui sistem de backup eficient și un plan de recuperare a datelor în caz de situații neprevăzute.
 • Servicii de cloud computing: Stas Computer vă poate ajuta să migrați către medii de cloud computing, oferindu-vă beneficiile scalabilității, accesului la resurse și securității avansate.
 • Dezvoltare și personalizare a software-ului: Dacă aveți nevoie de dezvoltare sau personalizare a software-ului pentru a vă îmbunătăți operațiunile sau pentru a vă oferi un avantaj competitiv, echipa noastră de dezvoltatori vă poate ajuta.
 • Consultanță și strategii IT: Oferim consultanță și soluții IT personalizate, adaptate nevoilor și obiectivelor dvs. de afaceri, pentru a vă ajuta să luați decizii informate și strategice în ceea ce privește infrastructura și tehnologia IT.
externalizare servicii it
externalizare it

Alegeți Stas Computer pentru externalizarea serviciilor IT!

Externalizarea serviciilor IT la Stas Computer vă oferă un parteneriat solid și de încredere. Avem o experiență vastă în furnizarea de soluții IT de înaltă calitate pentru diverse industrii și ne concentrăm pe obținerea rezultatelor excelente pentru clienții noștri. 

Iată de ce ar trebui să ne alegeți ca partener de externalizare a serviciilor IT:

 • Experiență și competență: Cu o experiență vastă și o echipă de specialiști calificați, suntem pregătiți să vă oferim soluții personalizate și să răspundem nevoilor dvs. specifice.
 • Calitate și eficiență: Suntem dedicați livrării de servicii IT de cea mai înaltă calitate și obținerii de rezultate excelente. Ne asigurăm că serviciile noastre sunt eficiente și aduc un real avantaj afacerii dvs.
 • Suport tehnic și asistență personalizată: Oferim suport tehnic non-stop și asistență personalizată pentru a răspunde nevoilor dvs. și a vă oferi soluții rapide și eficiente.
 • Angajament față de securitate și confidențialitate: Suntem dedicați protejării datelor și informațiilor sensibile ale afacerii dvs. Implementăm măsuri de securitate robuste și respectăm cele mai înalte standarde de confidențialitate.
 • Flexibilitate și scalabilitate: Ne adaptăm la nevoile și cerințele dvs. în funcție de schimbările din afacerea dvs. și vă oferim soluții flexibile și scalabile.
 • Relații de lungă durată: Suntem interesați de succesul pe termen lung al afacerii dvs. și ne dorim să construim relații de încredere și de lungă durată cu clienții noștri.

Externalizarea serviciilor IT la Stas Computer vă oferă oportunitatea de a vă concentra pe competențele cheie ale afacerii dvs., de a reduce costurile și de a beneficia de experiența și competența specializată a unei echipe profesioniste în domeniul IT.

Contactați-ne astăzi și începeți călătoria spre o infrastructură IT optimizată și performantă.

Servicii IT complete

Solutii, indiferent de business.

Certificată ISO 9001, ISO 14001 pentru zona de management, dar și ISO 27001 pentru zona de securitate a informațiilor cu audit din partea TÜV AUSTRIA

ISO