Stocare date și data backup

Servicii complete de stocare date si backup de date pentru toate tipurile de afaceri

Într-o lume digitală în continuă evoluție, stocarea și gestionarea datelor sunt fundamentale pentru succesul și securitatea afacerilor și organizațiilor.

La Stas Computer, ne dedicam să oferim cele mai bune soluții de stocare, adaptate nevoilor specifice aledumneavoastră.

Indiferent dacă preferați stocarea locală sau la distanță, precum cloud computing, storage sau NAS (Network-Attached Storage), suntem aici pentru a vă oferi soluții complete de stocare și backup de date asigurându-vă că datele dumneavoastră sunt în siguranță, accesibile rapid și eficient gestionate.

solutii de stocare date
data storage solutions for business

Tipuri de soluții de stocare date

Cloud Computing

Stocarea datelor în cloud reprezintă o soluție de ultimă generație, ce implică utilizarea infrastructurii online pentru păstrarea informațiilor. Acest tip de stocare permite accesul rapid și ușor la date de pe orice dispozitiv conectat la internet.

Storage

Soluțiile de stocare locală pe servere dedicate sunt ideale pentru organizații care doresc să aibă control total asupra datelor lor. Această opțiune oferă securitate sporită și posibilitatea de a gestiona și partaja datele intern, în cadrul rețelei proprii.

NAS (Network-Attached Storage)

Dispozitivul NAS reprezintă o alternativă excelentă pentru stocarea și partajarea datelor în cadrul unei organizații. Acesta este conectat la rețeaua locală și permite accesul ușor la date de către utilizatorii autorizați.

Beneficii și avantaje ale soluțiilor de stocare și backup a datelor

Securitatea datelor

La Stas Computer, securitatea datelor dumneavoastră este o prioritate. Toate soluțiile noastre de stocare și backup sunt concepute pentru a vă asigura că informațiile dumneavoastră sunt protejate și inaccesibile persoanelor neautorizate.

Backup de date în timp real

Soluțiile noastre de stocare și backup oferă funcții de backup în timp real, asigurându-vă că datele sunt protejate împotriva pierderii sau coruperii.

Redundanță și revenire rapidă

Prin utilizarea soluțiilor de stocare redundante și backup-urilor periodice, vă asigurăm că veți putea recupera rapid datele în caz de incidente sau pierderi accidentale.

Acces ușor și rapid la datele salvate

Indiferent de tipul de stocare ales, aveți un acces rapid și eficient la datele salvate, facilitând procesul de colaborare și luare a deciziilor în timp real.

Gestionare eficientă

Sistemele de stocare și backup de la Stas Computer vă permit o gestionare eficientă a datelor, prin organizarea acestora într-un mod ordonat și ușor de navigat.

Flexibilitate și scalabilitate

Indiferent de cât de mult cresc necesitățile dumneavoastră de stocare, soluțiile noastre sunt flexibile și scalabile, permițându-vă să adăugați sau să eliminați spațiu de stocare în funcție de cerințele dumneavoastră.

Expertiză și suport tehnic

Echipa noastră de specialiști vă oferă expertiză și suport tehnic pe întreg parcursul utilizării soluțiilor de stocare și backup, pentru a vă ajuta să obțineți cele mai bune rezultate.

cloud computing

Dezavantajele utilizarii unui Hard Disk extern pentru stocare si backup

Fiabilitate redusă

Hard disk-urile externe sunt susceptibile la defecte și eșecuri tehnice, ceea ce poate duce la pierderea completă a datelor.

Vulnerabilitate la daune fizice

Hard disk-urile externe pot fi sensibile la șocuri și deteriorări fizice, ceea ce poate afecta integritatea datelor.

Lipsa redundanței

În majoritatea cazurilor, hard disk-urile externe nu oferă opțiuni de backup automat și redundant, ceea ce înseamnă că datele pot fi pierdute în cazul unui incident neașteptat.

Accesibilitate limitată

Accesul la datele de pe un hard disk extern este posibil doar de pe dispozitivul la care este conectat, limitând posibilitatea de a accesa datele de la distanță.

Lipsa măsurilor de securitate avansate 

Hard disk-urile externe nu oferă măsuri avansate de securitate, cum ar fi criptarea datelor, ceea ce poate expune informațiile sensibile la riscuri de securitate.

În concluzie, stocarea pe un hard disk extern nu este o soluție fiabilă și sigură pentru stocarea și backup-ul datelor importante. 

La Stas Computer, ne angajăm să vă oferim soluții profesionale de stocare și backup, adaptate nevoilor și cerințelor afacerii dumneavoastră.

Cu noi, puteți fi siguri că datele dumneavoastră sunt în cele mai bune mâini, protejate și accesibile în orice moment și de oriunde. 

Avem experiența și know-how-ul necesare pentru a vă ajuta să luați cele mai bune decizii în ceea ce privește stocarea și backup-ul datelor dumneavoastră. Indiferent de cerințele dumneavoastră specifice, echipa noastră de experți va lucra îndeaproape cu dumneavoastră pentru a dezvolta și implementa cea mai potrivită soluție de stocare și backup a datelor, adaptată nevoilor afacerii dumneavoastră.

Servicii IT complete

Solutii, indiferent de business.

Certificată ISO 9001, ISO 14001 pentru zona de management, dar și ISO 27001 pentru zona de securitate a informațiilor cu audit din partea TÜV AUSTRIA

ISO