Mentenanță IT 

Servicii complete de mentenanță IT, pentru toate tipurile de afaceri

Într-o lume digitală în continuă evoluție, echipamentele IT joacă un rol crucial în funcționarea eficientă a afacerilor și în viața de zi cu zi a utilizatorilor individuali. 

La Stas Computer, suntem dedicați să vă oferim servicii profesionale de mentenanță IT, pentru a vă asigura că echipamentele dumneavoastră funcționează în mod optim și fără întreruperi. 

Echipa noastră de experți în IT are o vastă experiență și expertiză în domeniu și este pregătită să vă ofere cele mai bune soluții pentru nevoile dumneavoastră specifice.

instalare software
reparatii echipamente it

Ce presupune mentenanța IT?

Verificări și testări pentru echipamente hardware

Echipamentele hardware necesită verificări periodice pentru a asigura că funcționează corect și că nu prezintă probleme sau defecte. În cadrul serviciilor noastre de mentenanță, efectuăm inspecții atente ale componentelor hardware și le testăm pentru a depista eventualele defecțiuni sau nereguli.

Actualizarea aplicațiilor existente

Pentru a asigura funcționarea optimă și securitatea sistemelor, actualizările regulare ale aplicațiilor sunt esențiale. Echipa noastră de experți se ocupă de actualizarea tuturor aplicațiilor existente la cele mai recente versiuni, pentru a beneficia de noile funcționalități și pentru a remedia eventualele vulnerabilități.

Devirusări

Amenințările cibernetice sunt tot mai sofisticate, iar malware-ul poate cauza daune semnificative datelor și sistemelor. Prin serviciile noastre de mentenanță, efectuăm devirusări complete, identificând și eliminând orice tip de malware pentru a vă proteja echipamentele și datele.

Instalare de programe / drivere cu licență

Pentru a vă asigura că utilizați software-ul licențiat și actualizat, oferim servicii de instalare și configurare a programelor și driverelor, astfel încât să puteți beneficia de toate funcționalitățile acestora și să respectați drepturile de autor.

Mentenanța rețelelor de calculatoare / rețele de date

O rețea bine configurată și funcțională este esențială pentru comunicarea și colaborarea eficientă în cadrul unei companii. Prin serviciile noastre de mentenanță, asigurăm buna funcționare a rețelelor de calculatoare și de date, identificând și rezolvând problemele de conectivitate și securitate.

Service și reparații echipamente IT

Oferim servicii de reparații și înlocuire a componentelor hardware, asigurând că echipamentele vor funcționa în condiții optime.

Beneficiile și avantajele mentenanței IT

Fiabilitate îmbunătățită

Prin efectuarea verificărilor și testărilor regulate ale echipamentelor hardware, putem identifica și preveni potențialele probleme tehnice înainte ca acestea să devină grave. Astfel, vă asigurăm că echipamentele dumneavoastră funcționează cu maximă fiabilitate.

Păstrarea performanței optime

Prin actualizarea constantă a software-ului și a driverelor, echipamentele dumneavoastră vor beneficia de performanțe optime, ceea ce va spori productivitatea angajaților și va îmbunătăți experiența utilizatorilor.

Securitate sporită

Devirusările periodice și implementarea măsurilor de securitate ajută la prevenirea atacurilor cibernetice și protejează datele și informațiile sensibile ale companiei.

Economii de costuri

Mentenanța preventivă poate preveni defecțiunile majore care necesită reparații costisitoare. De asemenea, actualizarea și optimizarea sistemelor pot contribui la economii pe termen lung.

Suport tehnic specializat

Echipa noastră de tehnicieni și experți în IT sunt disponibili pentru a oferi asistență și suport tehnic în cazul în care întâmpinați probleme tehnice.

Funcționare fără întreruperi

Mentenanța regulată a echipamentelor IT ajută la prevenirea unor posibile defecțiuni sau avarii, asigurând astfel funcționarea fără întreruperi a sistemelor și evitarea pierderilor de timp și bani asociate cu întreruperile neplanificate.

solutii de mentenanta it
mentenanta it

Tipuri de servicii oferite de Stas Computer în mentenanța IT

Contracte de mentenanță preventivă

Oferim contracte personalizate de mentenanță preventivă, care includ verificări periodice, teste și actualizări planificate pentru a asigura buna funcționare a echipamentelor IT pe termen lung.

Servicii de mentenanță corectivă

În cazul apariției unor probleme sau defecte, echipa noastră de tehnicieni intervine prompt și efectuează reparații pentru a restabili funcționalitatea sistemelor.

Consultanță și recomandări

Având o vastă experiență în domeniul IT, oferim consultanță specializată și recomandări pentru a vă ajuta să alegeți cele mai bune soluții de mentenanță în funcție de nevoile și bugetul dumneavoastră.

Suport tehnic online și offline

Prin intermediul canalelor de comunicare dedicate, vă asigurăm suport tehnic rapid și eficient, fie că este vorba de asistență la distanță sau intervenții fizice.

Servicii personalizate

Înțelegem că fiecare afacere are cerințe unice, de aceea adaptăm serviciile noastre la nevoile și cerințele specifice ale companiei dumneavoastră.

Pentru clienții care au nevoie de servicii sporadice de mentenanță, oferim servicii de mentenanță la cerere, cu tarife competitive.

De ce mentenanță IT cu Stas Computer?

  • Cu o abordare profesională, experiență vastă și o echipă dedicată de experți în IT, vă oferim soluții personalizate specifice nevoilor dvs.
  • Vă oferim consultanță tehnică și soluții personalizate pentru a vă optimiza infrastructura IT și a vă alinia cu obiectivele afacerii.
  • Prin actualizarea regulată a aplicațiilor și devirusări, reducem riscul de atacuri cibernetice și protejăm datele și informațiile sensibile.
  • Suntem mereu disponibili pentru a oferi suport IT, indiferent de momentul în care întâmpinați o problemă.
  • Oferim servicii de mentenanță IT la prețuri competitive, astfel încât să beneficiați de cele mai bune soluții la costuri accesibile.
  • Fiecare proiect este tratat cu profesionalism și dedicare, iar satisfacția clienților noștri este pe primul loc.

Indiferent de dimensiunea sau complexitatea afacerii dumneavoastră, mentenanța IT este un aspect crucial pentru a asigura un mediu de lucru stabil, sigur și performant.

Echipa noastră de profesioniști cu experiență vă oferă servicii de calitate superioară și soluții personalizate pentru a vă ajuta să gestionați infrastructura IT cu încredere și să vă concentrați pe dezvoltarea afacerii dumneavoastră.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de mentenanță IT și despre modul în care putem să ne asigurăm că afacerea dumneavoastră beneficiază de cele mai bune soluții tehnologice. Cu Stas Computer, echipați-vă afacerea pentru succesul de mâine!

externalizare servicii it

Servicii IT complete

Solutii, indiferent de business.

Certificată ISO 9001, ISO 14001 pentru zona de management, dar și ISO 27001 pentru zona de securitate a informațiilor cu audit din partea TÜV AUSTRIA

ISO