Servere de rețea și servere web

Servicii complete de Configurare și implementare servere de rețea și servere web, pentru toate tipurile de afaceri

La Stas Computer, suntem dedicați să oferim servicii de configurare avansate pentru servere de rețea și servere web, pentru a vă ajuta să vă optimizați infrastructura IT și să vă asigurați că afacerea dumneavoastră funcționează în mod eficient și în siguranță. 

Cu o echipă de experți în tehnologii Unix și Windows, suntem pregătiți să vă oferim soluții personalizate și performante, adaptate nevoilor specifice ale afacerii dumneavoastră.

servers
servere de retea

Avantajele serverelor de retea și a serverelor web

Performanță imbunătățită

Serverele de rețea și serverele web sunt proiectate pentru a oferi performanțe superioare și pentru a gestiona un volum mare de date și cereri de la utilizatori.

Securitate avansată

Serverele de rețea și serverele web sunt echipate cu măsuri de securitate puternice, asigurând că datele și informațiile sensibile sunt protejate împotriva amenințărilor cibernetice.

Stabilitate și fiabilitate

Serverele sunt concepute pentru a funcționa în mod constant și fără întreruperi, asigurând că afacerea dumneavoastră beneficiază de o infrastructură stabilă și fiabilă.

Control total

Configurarea serverelor vă oferă control total asupra resurselor și setărilor, permițându-vă să adaptați infrastructura în funcție de nevoile și cerințele afacerii dumneavoastră.

Serviciile de instalare server Linux sau Windows Server

Instalare și configurare Server Linux

Echipa noastră vă poate ajuta să instalați și să configurați servere Linux, precum Ubuntu, CentOS, Red Hat sau alte distribuții, pentru a vă asigura că beneficiați de o soluție performantă și sigură.

Instalare și configurare Windows Server

Dacă preferați soluțiile bazate pe tehnologii Windows, suntem aici pentru a vă ajuta să instalați și să configurați servere Windows, asigurându-vă o infrastructură eficientă și compatibilă cu aplicațiile Microsoft.

servere de retea

Avantajele unui contract de configurare servere

Servicii personalizate

Un contract de configurare servere vă oferă servicii personalizate, adaptate nevoilor unice ale afacerii dumneavoastră.

Suport tehnic prioritar

Prin încheierea unui contract de service, beneficiați de suport it prioritar și asistență rapidă în rezolvarea problemelor legate de servere.

Actualizări și upgrade-uri regulate

Un contract de service vă permite să beneficiați de actualizări și upgrade-uri regulate, pentru a vă asigura că serverele sunt mereu actualizate și performante.

Controlul costurilor

Cu un contract de service, puteți controla costurile și să evitați cheltuielile neașteptate legate de mentenanța serverelor.

Tipuri de servicii de configurare servere de rețea / servere web

Configurare și optimizare a serverului web

Ne asigurăm că serverul web este configurat optim, pentru a asigura o experiență rapidă și eficientă utilizatorilor.

Configurare servicii de rețea

Configurăm servicii de rețea, precum DHCP, DNS, VPN, pentru a asigura o conectivitate sigură și stabilă în cadrul organizației dumneavoastră.

Configurare a serverelor de fișiere și printare

Vom configura serverele de fișiere și printare pentru a permite partajarea și gestionarea eficientă a documentelor în cadrul rețelei dumneavoastră.

Configurare a serverelor de e-mail

Vom pune în funcțiune serverele de e-mail și vom implementa soluții de securitate pentru a vă proteja corespondența electronică și a preveni atacurile cibernetice.

Configurare servicii de securitate

Implementăm soluții de securitate, precum firewall-uri și soluții antivirus, pentru a proteja infrastructura IT împotriva amenințărilor cibernetice.

Configurare servicii de backup și redundanță

Ne asigurăm că datele dumneavoastră sunt în siguranță prin implementarea soluțiilor de backup și redundanță.

De ce să colaborați cu Stas Computer?

Având în vedere importanța serverelor în funcționarea afacerii dumneavoastră, alegerea unui partener de încredere pentru configurarea și gestionarea lor este esențială. 

Iată de ce să ne alegeți ca și partener de afaceri:

Experiență și competență:

Echipa noastră de experți are o vastă experiență în configurarea și administrarea serverelor de rețea și serverelor web, oferindu-vă soluții inovatoare și de încredere.

Suport tehnic 24/7

Oferim suport tehnic non-stop, pentru a vă asigura că serverele dumneavoastră funcționează în mod optim și fără întreruperi.

Soluții personalizate

Înțelegem că fiecare afacere are nevoi unice, motiv pentru care oferim soluții personalizate și adaptate specific cerințelor dumneavoastră.

Transparență și respectarea termenelor

Ne respectăm angajamentele și vă ținem mereu la curent cu progresul proiectelor.

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de configurare și implementare a serverelor de rețea și serverelor web și pentru a începe să construim împreună o infrastructură IT puternică și fiabilă pentru afacerea dumneavoastră!

Servicii IT complete

Solutii, indiferent de business.

Certificată ISO 9001, ISO 14001 pentru zona de management, dar și ISO 27001 pentru zona de securitate a informațiilor cu audit din partea TÜV AUSTRIA

ISO