Servicii de arhivare electronică

Servicii complete de Arhivare electronică, pentru toate tipurile de afaceri

În era digitală, eficiența și securitatea gestionării documentelor reprezintă elemente cheie pentru succesul oricărei afaceri.

La Stas Computer, oferim servicii profesionale de arhivare electronică, concepute pentru a satisface nevoile și cerințele diverselor industrii și companii.

Cu o echipă de experți în domeniu și soluții performante de arhivare, ne angajăm să vă ajutăm să gestionați și să păstrați documentele într-un mod eficient și securizat.

arhivare electronica

Beneficii și avantaje arhivare electronică

Spațiu și eficiență

Prin transformarea documentelor fizice în formate electronice, puteți economisi spațiu de stocare fizic și puteți reduce costurile asociate cu imprimarea și întreținerea documentelor tipărite.

Acces rapid și ușor

Documentele arhivate electronic pot fi accesate rapid și ușor de către utilizatori autorizați, fără a fi nevoie de căutări laborioase în arhivele fizice.

Securitate imbunătățită

Arhivarea electronică oferă un nivel mai mare de securitate pentru documente, prin implementarea de măsuri de criptare și acces controlat.

Backup și recuperare ușoară

Cu soluțiile de backup personalizat, puteți fi sigur că documentele dumneavoastră sunt în siguranță și pot fi recuperate rapid în caz de pierdere sau defectare.

Gestionare eficientă a documentelor

Documentele arhivate electronic sunt organizate și etichetate corespunzător, ceea ce facilitează gestionarea și căutarea informațiilor necesare.

Conformitate cu reglementările legale

Arhivarea electronică poate ajuta afacerea dumneavoastră să fie în conformitate cu cerințele legale și reglementările privind păstrarea și securitatea datelor.

Protecție împotriva dezastrelor naturale

Documentele arhivate electronic sunt protejate împotriva riscului de distrugere cauzată de dezastre naturale, cum ar fi incendii sau inundații.

Etape ale procesului de arhivare electronică

Analiza și evaluarea

În această etapă, echipa noastră va analiza nevoile și cerințele specifice ale afacerii dumneavoastră și va identifica cele mai potrivite soluții de arhivare electronică pentru dumneavoastră.

Proiectarea sistemului

Vom dezvolta un plan detaliat pentru implementarea sistemului de arhivare electronică, luând în considerare structura și tipurile de documente, nivelurile de acces și securitatea datelor.

Instalarea și configurarea

Odată ce planul este aprobat, vom instala și configura sistemul de arhivare electronică, asigurându-ne că acesta funcționează corespunzător și că se integrează în infrastructura existentă.

Scanarea documentelor

Documentele fizice existente pot fi scanate și transformate în format electronic, asigurând astfel o tranzitie lină de la arhiva tradițională la cea electronică.

Indexarea și organizarea

Documentele electronice vor fi indexate și organizate într-un mod logic, pentru a facilita căutarea și recuperarea rapidă a informațiilor.

Backup și redundanță

Vom configura sistemele de backup automat pentru a asigura redundanța datelor și pentru a proteja informațiile împotriva pierderilor accidentale.

Testare și verificare

Vom efectua teste și verificări riguroase pentru a ne asigura că sistemul de arhivare electronică funcționează în mod corespunzător și că îndeplinește toate cerințele stabilite.

Implementare și training

Odată ce sistemul este complet funcțional, vom asigura trainingul adecvat pentru utilizatorii dumneavoastră, pentru a se asigura că sunt familiarizați cu sistemul și că îl pot utiliza eficient.

servicii de arhivare electronica
data backup

Backup personalizat și acces controlat

În cadrul serviciilor noastre de arhivare electronică, oferim opțiuni personalizate pentru backup în funcție de specificul și tipologia documentelor dumneavoastră. Astfel, putem stabili politici de backup automat adaptate nevoilor și cerințelor afacerii dumneavoastră. 

Fie că doriți să oferiți acces controlat la anumite documente sensibile, sau să permiteți accesul tuturor utilizatorilor din rețeaua internă, putem configura sistemul de arhivare electronică în funcție de nevoile dumneavoastră. Controlul accesului vă permite să protejați informațiile sensibile, în timp ce disponibilitatea pentru utilizatorii autorizați îmbunătățește eficiența comunicării și colaborării.

Soluții performante de arhivare electronică

La Stas Computer, avem acces la cele mai noi tehnologii și echipamente de arhivare electronică, ceea ce ne permite să oferim soluții performante și de înaltă calitate clienților noștri. Ne concentrăm pe alegerea echipamentelor și sistemelor care să se potrivească perfect cu cerințele dumneavoastră și să asigure o funcționare fiabilă și performantă pe termen lung.

În concluzie, arhivarea electronică oferă o metodă modernă, eficientă și sigură de stocare și gestionare a documentelor și informațiilor vitale pentru afacerea dumneavoastră. 

Alegându-ne ca partener pentru serviciile de arhivare electronică, veți beneficia de soluții personalizate, performante și securizate, care să vă ajute să vă concentrați pe activitățile cheie ale afacerii dumneavoastră, cu încrederea că datele dumneavoastră sunt în mâini sigure și profesioniste.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și pentru a începe să construim împreună o soluție de arhivare electronică perfect adaptată nevoilor dumneavoastră!

solutii de arhivare electronica

Servicii IT complete

Solutii, indiferent de business.

Certificată ISO 9001, ISO 14001 pentru zona de management, dar și ISO 27001 pentru zona de securitate a informațiilor cu audit din partea TÜV AUSTRIA

ISO